Гювече с картофи и топено сирене
9 Януари 2014
518527
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Продуктите са според броя и големината на порциите:
картофи
топено сирене
кашкавал
чубрица
лют пипер
черен пипер
сол
Картофите се обелват и нарязват на филийки или малки парченца. Овкусяват се със сол и подправки по желание - черен и червен пипер, чубрица, лют пипер и пр.
Овкусените картофи се подреждат на дъното на гювечетата, добавя се малко вода. Отгоре се подрежда нарязано на кубчета или филийки топено сирене и всичко се поръсва с настърган кашкавал.
Пекат се на предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари