15 Ноември 2019
16743
Снимков материал: pixabay.com
Няма как да не ви се е случвало - купувате месо, приготвяте го, а то става сухо и жилаво като подметка! Да, за жалост никой не е застрахован и всеки може да попадне на старо и некачествено месо в магазина.
Но има изход от тази ситуация, при това без да забърквате сложни маринати. Днес ще ви кажем как и най-жилавото месо да стане крехко като пилешко :
Тайната е проста - просто оваляйте парчето месо в сода за хляб и го оставете в хладилника за 3-5 часа, пише Bucataria Noastra .
Измийте месото добре преди готвене. То ще стане много меко и буквално ще се топи в устата ви!
Непременно опитайте следващия път и ще останете приятно изненадани!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари