Далматински шницели
29 Август 2014
6355
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
100 мл олио
4-6 телешки пържоли
2-3 глави лук
4-5 парчета домат
2-3 парчета моркови
2-3 скилидки чесън
сол и черен пипер
магданоз
В огнеупорен съд с капак поставете олиото. Пържолите начукайте с чук за месо - от едната страна посолете и поръсете с черен пипер, а от другата подправете със Вегета. Всички зеленчуци нарежете на големи парчета, а чесъна и магданоза нарежете на ситно. В съда поставете първо ред зеленчуци, след това пържолите, върху тях - чесън и магданоз, и накрая завършете със зеленчуците. Похлупете с капак и поставете съда на котлона.
Гответе на средно ниска температура, около два часа, като от време на време разклащате съда, но без да разбърквате.
Сервирайте с картофено пюре, ориз или юфка.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари