Детето е много злоядо и не иска да хапне нищо, докато не намерих начин да му грабна вниманието по няколко необичайни начина (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Детето е много злоядо и не иска да хапне нищо, докато не намерих начин да му грабна вниманието по няколко необичайни начина (снимки)
Детето е много злоядо и не иска да хапне нищо, докато не намерих начин да му грабна вниманието по...
65052
Детето е много злоядо и не иска да хапне нищо, докато не намерих начин да му грабна вниманието по няколко необичайни начина (снимки)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Свикнали сме да гледаме на колбасите като този кренвирш като на нещо съвсем обикновено. Но като пуснем въображението си в действие, биха могли да се получат много изненадващи резултати.

Един обикновен кренвирш би могъл да създаде невероятно добро настроение, когато е приготвен по подобен начин.

За да се получи красивата гледка в този случай са използвани яйца от пъдпъдък. Като начало попарвате кренвиршите и ги срязвате през средата по дължина. След това внимателно им правите разрези през 3-4 мм, като в основата ги оставяте съединени.

Извивате ги във формата на кръг и ги поставяте в тигана с малко мазнина. След това слагате едно яйце от пъдпъдък в получения отвор в средата и изчаквате докато се получи резултат като на снимката. Изваждате ги и след като изстинат ги украсявате. Листенцата ги изрязвате от един корнишон и използвате стебло от копър за дръжка на цветето. Сервирайте по възможност в тъмна голяма чиния, за да изпъкне творението ви в пълният си блясък.

Така от един съвсем обикновен кренвирш може да приготвите уникална и много вкусна закуска за цялото семейство.

Бъдете сигурни, че децата особено ще оценят по достойнство вашето старание! Добър апетит!!!!

Сега ви показваме още една възможност за различна и много нестандартна закуска с кренвирш и яйце за влюбени. Това е специално предложение за единият от партньорите, който иска да изненада своя любим/любима в леглото сутринта 

За целта сцепвате попареният кренвирш през средата, като внимавате в основата да остане свързан. Обръщате на обратно двете половинки и получавате формата на сърце, което може да прихванете с една клечка за зъби, докато се изпържи. След това чуквате едно яйце в средата на кренвирша- сърце и поръсвате малко сол. Когато е готово, може да сервирате на любимия/любимата в леглото с препечени филийки и много любов 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft