Децата се прибраха по-рано от училище! Добре че се сетих за тази рецепта: Бързо гювече в тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Децата се прибраха по-рано от училище! Добре че се сетих за тази рецепта: Бързо гювече в тиган
Децата се прибраха по-рано от училище! Добре че се сетих за тази рецепта: Бързо гювече в тиган
7774
Децата се прибраха по-рано от училище! Добре че се сетих за тази рецепта: Бързо гювече в тиган
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

3-4 картофа
200 грама пресни печурки
200 грама сурова наденица
2-3 меки домата
2 скилидки чесън
100 грама пресен спанак
1-2 сурови чушки
2 стръка магданоз
сол, черен пипер и зехтин
1 чаена чаша вода
1 яйце

Начин на приготвяне:

Загрейте зехтин и запържете наденицата. Обелете, нарежете лука, картофите, доматите и чесъна на ситно.

Сложете ги в тигана и добавете нарязани ситно чушки, печурки, спанак, магданоз.
Подправете със сол, черен пипер, разбъркайте, налейте водата и гответе за 5 минути. Важно е тиганът да е с метална дръжка, за да не се стопи. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете гювечето за 30 минути.
Пет минути преди готовност чукнете яйцето в средата и допечете. Поднесете ястието топло, поръсено с пресен магданоз, нарязан ситно.
Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft