Децата се прибраха по-рано от училище! Добре че се сетих за тази рецепта: Бързо гювече в тиган
21 Април 2017
7774
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
3-4 картофа
200 грама пресни печурки
200 грама сурова наденица
2-3 меки домата
2 скилидки чесън
100 грама пресен спанак
1-2 сурови чушки
2 стръка магданоз
сол, черен пипер и зехтин
1 чаена чаша вода
1 яйце
Загрейте зехтин и запържете наденицата. Обелете, нарежете лука, картофите, доматите и чесъна на ситно.
Сложете ги в тигана и добавете нарязани ситно чушки, печурки, спанак, магданоз.
Подправете със сол, черен пипер, разбъркайте, налейте водата и гответе за 5 минути. Важно е тиганът да е с метална дръжка, за да не се стопи. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете гювечето за 30 минути.
Пет минути преди готовност чукнете яйцето в средата и допечете. Поднесете ястието топло, поръсено с пресен магданоз, нарязан ситно.
Добър апетит!
Подправете със сол, черен пипер, разбъркайте, налейте водата и гответе за 5 минути. Важно е тиганът да е с метална дръжка, за да не се стопи. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете гювечето за 30 минути.
Пет минути преди готовност чукнете яйцето в средата и допечете. Поднесете ястието топло, поръсено с пресен магданоз, нарязан ситно.
Добър апетит!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари