Джинджифилови бонбони само от 3 съставки за висок имунитет, здраво гърло и бързо отслабване

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Джинджифилови бонбони само от 3 съставки за висок имунитет, здраво гърло и бързо отслабване
Джинджифилови бонбони само от 3 съставки за висок имунитет, здраво гърло и бързо отслабване
13015
Джинджифилови бонбони само от 3 съставки за висок имунитет, здраво гърло и бързо отслабване
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако сте наши читатели от дълго време , вероятно сте забелязали, че от все сърце се грижим за вашето здраве и гледаме да ви предоставяме рецепти за здравословни десерти . И нашата настояща рецепта като цяло е на 80-то ниво по полезност! Захаросан джинджифил - той е  вкусен и интересен. А фактът, че пикантността му повишава имунитета и подмладява организма на клетъчно ниво, повишава рейтинга му хиляди пъти.

Изберете джинджифил с най-тънката кожа: свеж и сочен. Не нарязвайте корена твърде тънко: филийките след изсушаване могат да станат чупливи и твърди.

Захарният джинджифил е вкусен сам по себе си и не по-малко перфектен като пикантно допълнение към тортите и мъфините. Не забравяйте да запазите джинджифиловия сироп ! Въз основа на него ще приготвите най-полезните напитки, които ще ви помогнат да подобрите здравето си и да отслабнете.

 

Съставките

джинджифил 220 g

захар 200 g

вода 150 g

 

подготовка

Измийте и обелете джинджифила. Коренът се нарязва на пръстени с дебелина 0,3–0,5 мм. 


Сложете джинджифила в малка тенджера и напълнете с вода. Поставете на котлона,  изчакайте да заври. Варете за около 10 минути. Прецедете парчетата в гевгир, изплакнете със студена вода.


Добавете захар към водата, в която се вари джинджифилът. Бъркайте, докато се разтвори напълно, след това потопете парчетата джинджифил в сиропа и върнете тигана към печката. Варете 40 минути.


Прецедете джинджифила. Запазете сиропа и изсипете в стъклен съд с капак. Поставете парчетата върху хартиена кърпа и подсушете- това може да стане или във фурната за 3-4 часа при 100 градуса, или при стайна температура в продължение на два дни.

Дръжте захаросаните плодове затворени в стъклена купа . Преди да съхраните джинджифила, го оваляйте в обикновена или пудра захар, така че парчетата да не се слепват. Време е да споделите рецептата за добра почерпка с приятели!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft