Джинджифилови крилца
27 Юни 2012
17952
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1.8 кг пилешки крилца
5 супени лъжици светъл соев сос
1 супена лъжица смлян джинджифил
1 супена лъжица втечнен пчелен мед
върха на 1 супена лъжица люто къри
Крилцата се измиват и се нареждат в по-голяма йена или тава (ако използвате тава при печенето, покрийте я с фолио). Смесете соевия сос, меда, джинджифила и кърито. С така получената марината залейте крилцата. Добре е преди печенето да престоят в маринатата една нощ. Пекат се на 180 градуса. 20 мин преди края на печенето махнете капака на йената (фолиото), за да се изпекат до получаване на хрупкава медна коричка.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари