От около година Къци Вапцаров си позволява по малко месо. А риба яде минимум 1-2 пъти седмично.
Причината е, че от година и той като Руслан Мъйнов обръща храната не в калории, а в блокове протеини и въглехидрати. Спазвал е всякакви диети през живота си и всяка го научила по нещо. Сега е на “Зоната” и се чувства най-добре. “Това е начин на хранене, в който се приемат равни количества протеини, въглехидрати и мазнини, което е идеалният вариант да се поддържа хормонален баланс в тялото ни. Практически можеш да смесиш пържола и торта на едно ядене, стига да знаеш как", раказва Къци Вапцаров.
И все пак той самият рядко си позволява пържола и торта. Докато учел във ВИТИЗ, спрял месото за около 2 г. После покрай купоните пак проял и едва преди десетина години пак започнал да ограничава животинските продукти. От 10 г. например не яде телешки стек, свинска пържола, салами, кренвирши, кюфтета и кебапчета. Но отскоро хапва по малко чисто месо заради диетата “Зоната”.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари