Диета по рецептата на Мария Антоанета

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Диета по рецептата на Мария Антоанета
20808
Снимков материал: pixabay.com
Диета по рецептата на Мария Антоанета

Френската кралица често си е похапвала сладки и пикантни специалитети. Как тогава е успяла да поддържа стройната линия и обема на талията от само 58 сантиметра? Сега ще ви разкрием Кралските тайни от 18- ти век.

Кралицата е обичала сладки,  не се  е лишавала от абсолютно нищо. Е как тогава е възможно да е имала обем на талия от 58 сантиметра, поради което, както се посочва в някои исторически източници, не е било необходимо да носи корсети под роклите?

Тайната на тънката й талия е в правилния график на храненията, където за сутрешна закуска  задължително е хапвала определено количество сладкиши, а за вечеря само определени храни.

Утришната закуска на Мария Антоанета се състояла от сладкиши с кафе или горещ шоколад, за предястие яла пастет, стриди и омари, а за обяд яхния от заек, сьомга, миди. През деня като огладнявала хапвала макарони със сирене и зеленчуци в пикантен сос.

Ключът към диетата на Мария Антоанета е в приема на сладките за сутрешна закуска, докато вечерята се състояла от супа или зеленчуци, където е важно да са здравословни храни.

Затова минете и вие на кралски пир - яка сутришна закуска, обяд по ваш избор и лека вечеря преди 20:00 часа и няма да имате проблеми в поддържането на стройна фигура.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft