Динена торта Червено-Бяло-Синьо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Динена торта Червено-Бяло-Синьо
Динена торта Червено-Бяло-Синьо
admin
Добавена от: admin
9450
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 диня без семки
1 купа разбита сметана (или някаква лека бяла глазура - кокосова, сметанова и пр.)
пресни боровинки
кокосови стърготини (по желание)  

Измийте и подсушете динята. Поставете дъска за рязане в тавичка с висок борд, след което отрежете двете капачета на динята. Поставете я изправена и отрежете кората от стените, следвайки формата на динята. Отрежете всички остатъци от кората, включително бялата вътрешна част. Сложете динята в хладилник за 30 минути или за цялата нощ, за да се охлади добре. Преди да я поставите в хладилника, разрежете на половинки напречно. Сложете охладената диня върху плато и започнете да я покривате със сметаната. Покрийте добре и стените, така че от двете половинки диня да се получат 2 "торти". Загладете сметаната. Украсете с боровинки. Поднесете резенчетата динена торта поръсени с кокосови стърготини.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft