Динена торта Червено-Бяло-Синьо
8 Юли 2013
9450
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измийте и подсушете динята. Поставете дъска за рязане в тавичка с висок борд, след което отрежете двете капачета на динята. Поставете я изправена и отрежете кората от стените, следвайки формата на динята. Отрежете всички остатъци от кората, включително бялата вътрешна част. Сложете динята в хладилник за 30 минути или за цялата нощ, за да се охлади добре. Преди да я поставите в хладилника, разрежете на половинки напречно. Сложете охладената диня върху плато и започнете да я покривате със сметаната. Покрийте добре и стените, така че от двете половинки диня да се получат 2 "торти". Загладете сметаната. Украсете с боровинки. Поднесете резенчетата динена торта поръсени с кокосови стърготини.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари