Домашен колбас от пилешко месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Домашен колбас от пилешко месо
Домашен колбас от пилешко месо
4917
Домашен колбас от пилешко месо
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Съставки

  • Пилешко месо 500 гр
  • Мляко 200 мл
  • Яйце 1 бр.
  • Чесън 2 скилидки
  • Сол 4 г
  • Червен пипер 15 г
  • Сок от цвекло 30 мл
  • Чедър 100 г

Подготовка

Нарежете пилешките гърди и чесъна. Смелете до гладкост.
След това добавете яйцето, солта, червения пипер, млякото и сока от цвекло.

Смелете отново с пасатор. Трябва да получите гъста, миришеща маса.


Прехвърлете основата на бъдещия колбас в дълбока купа и настържете чедъра там.


Разстелете фолио и навийте плътно сместа.

Поставете  в тенджерата, налейте малко вода. Оставете полуготовия продукт покрит за 40 минути на умерен огън. 
В крайна сметка остава само да се охлади и накълца. И вкусният натуралният колбас е готов. Приятен апетит, приятели!

Често мажа този колбас под формата на пастет върху препечен хляб. Предлагам го на моите гости нарязан, докато децата обичат пилешки колбас в омлет с домати. Има много опции, само вие можете да избирате!

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft