27 Май 2014
63208
Снимков материал: pixabay.com
Едно яйце се сварява твъдо като за ядене.Слага се в чаша и се залива с винен оцет - да го покрие.Престоява в оцета за 24 часа.Черупката се разтваря и оставя вътрешността с ципата.Тя се обелва,без да се мие яйцето,след като се извади от оцета. Разрежете яйцето на 3 равни части и всяка част се изяжда сутрин,обед и вечер преди хранене.Прави се само 1 ден.
След осем месеца може да се повтори отново.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари