Домашен чипс тортиля
22 Декември 2011
9140
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Загрейте фурната предварително до 350 градуса.
Всяка тортиля питка се нарязва на 8 тънки парчета.
Отделните парченца се нареждат върху тава, покрита с хартия за печене в един ред.
Обилно поръсете със солта и чилито.
Сложете чипсът да се пече за около 10-15 минути или докато парчетата станат златисти.
Сервирайте със сос Маринара или друг сос по избор.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари