Домашен швепс рецепта

вход през zajenata.bg
7183
Снимков материал: pixabay.com
Домашен швепс рецепта

Малко кубче мая се разтваря с малко вода, след като се разтопи се излива в по-голям съд се добавя вода, захар, лимонтузу и се бърка, докато се разтопи захарта. Лимоните ги настъргваме, а ако имате пасатор ги блендирате. Добавят се във водата и се разбъркват добре. 
Оставя се 4 часа да престои, след това се прецежда и се слага в бутилки, като се съхранява в хладилник. Отличен е след като се охлади хубаво.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft