700 мл. прясно мляко
70 гр. какао на прах
70 гр. захар
70 гр. масло
70 гр. брашно
2 супени лъжици бадемово масло
няколко белени бадема
В тенджера смесете брашното, какаото и захарта. Добавете млякото, разбийте добре сместа (за да няма бучки) и варете на умерен огън при непрекъснато разбъркване. След 5 минути добавете маслото, след което постепенно намалете температурата и оставете сместа да ври 10-ина минути, като от време на време разбърквате. Трябва да се получи консистенцията на пудинг.
В правоъгълна форма, която предварително сте намазали с бадемово масло, изсипете пудинга, покрийте с фолио и оставете да се охлади за няколко часа в хладилник.
Обърнете внимателно изстудения и втвърден пудинг върху чиния за сервиране и го украсете с белени бадеми.