Домашна вегета

вход през zajenata.bg
Домашна вегета
admin
Добавена от: admin
18943
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 средно големи моркова
2 средно големи парчета пащърнак
1 малко парче праз
½ корен от целина
½ глава червен лук
2 скилидки чесън
1 чаша магданоз
1 картоф
нишесте
сол

Измийте зеленчуците и ги нарежете ситно (картофа може да настържете). В тава за печене поставете намазнена хартия за печене. Смесете зеленчуците, объркайте ги с нишестето и подправките и ги разпределете на равномерен пласт в тавата. Включете фурната на много ниска степен и сложете зеленчуците вътре. Трябва да се изсушат, а не да се изпекат! Времето за сушене зависи от фурната - проверявайте от време на време зеленчуците в тавата, за да прецените дали са достатъчно сухи. Готовата подправка съхранявайте в добре затворен съд.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft