Домашни бишкоти

вход през zajenata.bg
Домашни бишкоти
admin
Добавена от: admin
8195
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Загрейте фурната на 180 градуса, покрийте тавата с намазнена хартия за печене. В два съда отделете белтъците от жълтъците и веднага разбийте белтъците до твърда пяна. Добавете половината от захарта и отново разбийте, докато се разтопи. Жълтъците разбийте с останалата половина от захарта. Добавете брашното, бакпулвера и ванилия, ако използвате екстракт от ванилия. Ако използвате ванилова захар, добавете я предварително заедно със захарта. Обединете двете смеси и разбъркайте внимателно с дървена лъжица, докато съставките се хомогенизират. 
В шприц с кръгъл отвор сложете тестото и шприцовайте бишкоти. Разстоянието между бишкотите трябва да бъде около 2 до 2,5 сантиметра. Ако в помещението, в което ги приготвяте, е твърде топло, тогава преди да оформите бишкотите сложете тавата в хладилника, за да не се разлеят много. 
Бишкотите се пекат около 8-10 минути, докато получат красив розов цвят. Когато ги извадите от фурната, оставете ги за малко в тавата да се охладят и след това ги извадете. Поръсете със смес от едра захар и пудра захар. 
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft