![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Загрейте фурната на 210 градуса. Разделете 3 от яйцата на белтъци и жълтъци. Прибавете към трите жълтъка останалите 3 яйца, 2/3 от захарта и ваниловата захар. Започнете да разбивате с миксер и бийте, докато се получи пухкав крем. Отделно се разбиват трите белтъка с останалата захар и внимателно се прибавят към жълтъчната смес (бърка се в една посока, за да не спадне сместа). Прибавете пресятото брашно и разбъркайте отново внимателно. Покрийте дъното и стените на правоъгълна тавичка с хартия за печене и отгоре разстелете тестото на равен пласт с дебелина 1 см. Печете във фурната около 15 минути, докато пандишпанът леко порозовее. Извадете от фурната и поръсете с една лъжичка захар. Покрийте го с кърпа. Оставете да отпочине 4-5 минути, след което извадете блата от тавичката с фолиото и го обърнете върху кърпата. Отделете хартията, покрийте го с тънък пласт конфитюр и с помощта на кърпата го навийте на стегнато руло. Поръсете обилно с пудра захар. По желание може да добавите към плънката натрошени орехови или други ядки.