Дори децата заобичаха спанак с тази рецепта: Спанак на фурна с яйца и заливка
13 Октомври 2017
16708
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1 килограм пресен спанак
2 яйца
80 милилитра прясно мляко
20 грама брашно
100 грама настърган пармезан
50 грама настъргана моцарела
60 грама масло
1 щипка индийско орехче
зехтин, сол и черен пипер
Измийте, подсушете и нарежете спанака ситно. В тиган загрейте зехтин и го запържете.
След това задушете, подправете със сол и черен пипер. Пресипете сместа в тавичка и чукнете яйцата.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари