Друсан кебап по самоковски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Друсан кебап по самоковски
Друсан кебап по самоковски
admin
Добавена от: admin
22700
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

крехко свинско месо 750 г
кромид лук 0.500 кг (6-7 глави)
червени домати 400 г (5-6 бр.)
червени лютиви пиперки 2 бр.
червен пипер 5 г (1 чаена лъжичка)
червено вино 50 мл (5 супени лъжици)
свинска мас 20 г (1 супена лъжица)
чубрица и сол на вкус

Нарязаното на дребни късчета месо се запържва леко в мазнината, след което се прибавят ситно нарязаният лук и обелените и нарязани на дребно червени домати. Похлупват се и се задушават до омекване, като от време на време тенджерата се тръска с двете ръце. Добавят се виното, нарязаните лютиви пиперки, червеният пипер, чубрицата и сол на вкус. След 2-3 минути кабапът е готов за поднасяне.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft