Един малък трик променя завинаги пържените тиквички - 2 продукта и толкова хрупкави не сте ги опитвали:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Един малък трик променя завинаги пържените тиквички - 2 продукта и толкова хрупкави не сте ги опитвали:
6862
Източник: blitz.bg
Снимков материал: pixabay.com
Един малък трик променя завинаги пържените тиквички - 2 продукта и толкова хрупкави не сте ги опитвали:

Пържени тиквички - любимото бързо ястие на малки и големи. Но колко често успявате да ги направите идеално хрупкави, без да прегарят, а отвътре да останат сочни и мекички? Днес ще ви разкрием най-лесният трик на света - как да направите идеалните пържени тиквички точно с 2 продукта:

Идеалните пържени тиквички

Продукти:

Тиквички

Брашно

Сол

Олио

Вода

тиквички и брашно

Приготвяне:

Обелете тиквичките и ги нарежете на колелца с дебелина около 1,5 см.

нарязана тиквичка

В купа смесете шепа брашно и чаена лъжичка сол.

брашно в купа

До купата поставете чаша с вода.

брашно и вода

Сипете олиото в тигана и включете котлона на ниска степен - това е много важен нюанс.

Тиквичките се овалват в брашното със сол и се потопят в чашата с вода.

пържене на тиквички

После ги поставяте в тигана.

пържени тиквички в тиган

Пържите ги от двете страни, докато не добият лек загар.

пържени тиквички

Въпреки че приготвяте тиквичките на много по-слаба температура, това не отнема много повече време.

Така ще избегнете пръските мазнина и дима в стаята и ще с наслаждавате на вкусно хапване.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft