Един нов прочит на любимата супа топчета или казано по нашенски имунно- стимулираща бомба за зимата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Един нов прочит на любимата супа топчета или казано по нашенски имунно- стимулираща бомба за зимата
Един нов прочит на любимата супа топчета или казано по нашенски имунно- стимулираща бомба за зимата
9979
Един нов прочит на любимата супа топчета или казано по нашенски имунно- стимулираща бомба за зимата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази чеснова супа топчета става още по-апетитна, ароматна и вкусна

Предлагаме ви рецептата за нов вариант на любимата ни супа топчета и това е чеснова супа топчета . Двойно по-ароматна, блага, вкусна и просто няма оставяне.

Само я пробвайте и ще видите какво чудо е.

 

Различна и още по-богата и вкусна е тази чеснова супа топчета

Трябват ни 300 грама кайма, една глава лук, един морков, осем скилидки чесън, една чушка, два картофа, фиде, един домат, кубче зеленчуков бульон, олио, черен пипер, магданоз, брашно за овалване, сол на вкус.

 

А за застройката си взимаме едно яйце, две лъжици оцет.

Първо е необходимо да сложим да заври на котлона вода с малко олио. След това към нея прибавяме нарязаните на по-ситно лук, чесън, морков и чушката. Добавяме си и зеленчуковия бульон.

Когато видим, че зеленчуците са вече поомекнали, в тенджерата към тях си слагаме и топчетата от кайма, оваляни в брашното. Изчакваме 20-ина минутки и прибавяме нарязаните вече на кубчета картофи, заедно с фидето и черния пипер.

 

Най-накрая, след като видим, че вече всичко е добре увряло, си добавяме и настъргания домат. Подправяме си супата със сол на вкус и оставяме да ври на котлона, но на бавен огън.

След като супата топчета е вече готова, добавяме в нея и накълцания на ситно пресен магданоз, и слагаме и застройката. Нея всеки знае как да си я направи – от оцета и яйцето, които разбиваме заедно.

Още по-вкусна от обикновената супа топчета става тази и сами ще се уверите в това. Не само, тъй като чесънът й придава невероятен и много апетитен аромат и вкус, но и защото съдържа доста повече съставки от традиционната.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft