Едно време баба ми правеше кренвирш с кашкавал на скарата, умирах за него, а сега вече се прави...
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими Съставки
кренвирши - 6 бр.
тесто - 250 г
кашкавал - 100 г
Начин на приготвяне
Ако шишчета ви са малки, кренвиршът се разделя на 2 (по половин кренвирш на шишче). Всеки кренвирш се нанизва на шишче.
С нож режем всеки кренвирш по диагонал докато го въртим.
Вземаме тестото, режем го на 6 равни части, правим ги на фитили и ги увиваме около кренвирша.
Настъргваме кашкавала и поръсваме кренвиршите. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Вземаме тестото, режем го на 6 равни части, правим ги на фитили и ги увиваме около кренвирша.
Настъргваме кашкавала и поръсваме кренвиршите. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари