Ей за това ме молеха 1 седмица вкъщи! Нейсе, направих го! Като развихме фолиото, лигите ни потекоха!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ей за това ме молеха 1 седмица вкъщи! Нейсе, направих го! Като развихме фолиото, лигите ни потекоха!
Ей за това ме молеха 1 седмица вкъщи! Нейсе, направих го! Като развихме фолиото, лигите ни потекоха!
2958249
Ей за това ме молеха 1 седмица вкъщи! Нейсе, направих го! Като развихме фолиото, лигите ни потекоха!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това ястие не е за делник.  Свинската "хармоника"  заслужава да бъде поднесена единствено на празничната трапеза. Всъщност се приготвя много лесно, само трябва да изчакате месото да се маринова. Но си струва!

Гъбите могат да се пекат с  месото във фолиото,  а можете да ги запържите отделно, но не забравяйте да поставите домати в плънката: ще направят месото сочно и крехко. Чудесен начин да  изпечете свинското филе !

Продукти:

1 кг свинско месо

2 домата

200 гр.

кашкавал

3 скилидки чесън

1 с.л. лимонов сок

3 с.л. соев сос

1 с.л. горчица

2 с.л. олио

200 гр. гъби

Приготвяне:

  1. Смесете лимоновия сок, соевия сос, горчицата и олиото.
  2. Направете в месото напречни резени, като не прерязвате докрай - оставете около половин сантиметър от основата. Натрийте месото с маринатата и пъхнете в хладилник за 10 часа.
  3. Нарежете доматите на филийки, кашкавала - на резени, гъбите и чесъна - на филийки. Равномерно разпределете тези съставки в процепите в месото.
  4. Увийте във фолио така приготвеното месо и го изпечете на 200 градуса за 50 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft