3 Декември 2016
7551
Снимков материал: pixabay.com
Преди Никулден тръгват масови проверки по рибните борси от служителите на агенцията по рибарство и аквакултури и по безопасност на храните. Те ще проследят целия път на рибата- от момента на нейното улавяне, през рибните тържища до магазините, като е ще продължат не само до края на работната седмица, а през почивните дни.
Експертите съветват да гледате очите на рибата да са бистри, люспата да е гладка, светла, с нормална естествена за рибата окраска.
Хрилете трябва да са червени. Охладената риба задължително трябва да е под лед.
На етикета трябва да има наименованието на рибата, мястото на улова, начина по който е уловена.
На етикета трябва да има наименованието на рибата, мястото на улова, начина по който е уловена.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари