Емпанадас с тофу и ориз
21 Май 2012
7852
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурната до 180° C. Запържете чесъна 3 мин., прибавете пиперката, кимьона, магданоза, тофуто и тамарито и пържете още 5 мин. Прибавете сварения ориз и разбъркайте добре. С лъжица гребнете част от плънката и я поставете в средата на питката, като внимавате да остане достатъчно място отстрани. Загърнете долната част над горната, така че да оформите полукръг. Притиснете краищата като използвате вилица, за се слепят добре. Поставете върху хартия в тавичка и печете 20 мин. или докато придобият златисто кафяв цвят.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари