Ето защо не трябва да хвърляте водата, в която варите спагетите или макароните?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Ето защо не трябва да хвърляте водата, в която варите спагетите или макароните?
12442
Снимков материал: pixabay.com
Ето защо не трябва да хвърляте водата, в която варите спагетите или макароните?

Точно както и оризовата вода , така и водата, в която сте варили спагетите си има своите предимства.Само този път те са апетитни и здравословни. 

Невероятната вода от паста или макарони може да ви помогне да финиширате яденето си с фантастичен сметанов сос.

Сигурно много пъти, докато сте яли паста в ресторант се чудите как дресинга е толкова кремав, а спагетите сочни, а вкъщи никога не се получава така.

Забравяте един ключов момент - досега винаги сте хвърляли тайната съставка.

Професионалните готвачи знаят, че малко от гъстата и мътна вода, в която сте варили спагетите може да подобри вкуса на цялата рецепта. Тази вода съдържа нишесте, така че може да сгъсти соса и да даде кремообразна текстура.

Необходимо е да имате предвид, че водата трябва да бъде солена и да се добави в края на подготовката на соса. Плюс това, поставете половината от мярката за сол от обичайното.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft