Трима от най-известните участници от първия сезон на кулинарната надпревара Hell's Kitchen развиват ресторантьорски бизнес в столицата, това са - най-младият участник в шоуто Божидар Делчев - Божо, победителят Дани Спартак и сребърният медалист Филип Спасов, пише "Телеграф".
В личния си профил в социалната мрежа '"Фейсбук" той сподели официалната страница на заведението, а приятелите му побързаха да харесат и споделят допълнителна информация. Майсторът на топлата кухня рядко говори за любовния си живот, но винаги споменава, че жената до него го вдъхновява и това е една от причините да реализира всичките си цели в кулинарната сфера. Филип Спасов разочарова голям процент от зрителите с отпадането си на финал.
Второто място се оказа стимулиращо за талантливия готвач, който обърна гръб на семейния ресторат за френска кухня във Варна и отвори хлебопекарна в столицата.
Големият победител от първия сезон на Hell's Kitchen Дани Спартак сподели за идеята да отвори свой ресторант. "Захванал съм се със един семеен проект. В началото на пролетта с жена ми ще отворим ресторант в центъра на София. Спестявам, паричната награда от Hell's Kitchen продължава да стои в банката. Тези пари са заделени за образованието на Никола - синът му
Ще представлява малък семеен ресторант. Ще работя със Светла. Форматът ни сближи, в момента също готвим заедно. Искам да работя с нея, един вид тя да ми е дясната ръка. Знам, че мога да разчитам на помощта й. Сработваме се, тя е от малкото хора, с които не прекъснах контакт след края на шоуто", споделя Дани