Ето как да си направите най- лесно любимите кюфтета с бял сoc. Ядене, които никога не писва
23 Февруари 2016
390965
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
400 г мляно месо
80 г ориз
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л.
червен пипер
2 ч.л. чубрица
3 с.л. галета
1 с.л. подправка „Маги 10 зеленчука” (или вегета, пикантина)
3 с.л. кисело мляко
1 и 1/2 ч.ч. вода
1 с.л. брашно
2 ч.л. чубрица
3 с.л. галета
1 с.л. подправка „Маги 10 зеленчука” (или вегета, пикантина)
3 с.л. кисело мляко
1 и 1/2 ч.ч. вода
1 с.л. брашно
Оризът се сварява и докато е още горещ, към него се добавят галетата. След като се охлади, към него се прибавя мляното месо, което е омесено с чубрицата, черния и червения пипер.
Оформят се кюфтенца с желаната големина и се подреждат в намаслена йенска или глинена тавичка.
Пекат се 25 минути на загрята на 220 градуса фурна. След това се заливат със соса, приготвен от разбитото кисело мляко, брашното и зеленчуковата подправка, разтворена във вода. Пече се още около 15
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари