Откакто панирам кашкавала така, вече не се разтича из цялата кухня при пържене - лесно и мнооого...
27 Октомври 2020
17955
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Паниран кашкавал - вкусотията, която всички обожаваме, но правим рядко. Първо, че качественият кашкавал струва скъпо, и второ - задължително ни се разтича и после неуспешно се опитваме да го съберем из целия тиган.
Днес обаче ще ви зарадваме с идеалната рецепта за паниран кашкавал - гаранция, че никога повече няма да ви се разпадне или разтече! Ето как се прави перфектният паниран кашкавал в кори за баница :
Паниран кашкавал в кори за баница
Продукти:
12 еднакви парчета кашкавал
2-3 яйца
кори за баница
олио
Приготвяне:
Увийте всяко парче в кора за баница, потопете в разбити яйца и изпържете в загрято олио от двете страни.
Ето и подробната рецепта с видео:
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари