Ето как се прави любимият на всички кашкавал пане. Нямате си и на идея колко лесно става
14 Април 2016
1440755
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Тази деликатесна рецепта можете много лесно да приготвите у дома или когато ви дойдат гости
400 гр твърд кашкавал
2 яйца
4 супени лъжици брашно
4 супени лъжици галета
олио
Начин на приготвяне:
кашкавал се нарязва на 4 парчета по около 100 грама.
Яйцата са разбъркват с 1 супена лъжица вода.
Всяко парче кашкавал се потапя първо във вода, след това хубаво се оваля от всички страни в брашно, следват яйцата и накрая в галетата.
Приготвените парчета се оставят в хладилник 2 часа, за да стегнат
След това се пържат в съд със загрято олио. След като изпържите, поставете върху салфетка, за да попиете излишната мазнина
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари