21 Април 2017
13653
Снимков материал: pixabay.com
Певецът Веселин Маринов е голям почитател на италианската кухня. Винаги когато приготвя паста, лазаня или някоя антипаста добавя нещо от себе си.
Вместо с тежки сосове и месо, той предпочита спагетите с повече зеленчуци.,пише Лакомник .бг
Необходими продукти:
- 1 тиквичка
- 200 г спагети без глутен
- 10 г кедрови ядки
- 10 г бадеми
- 2 скилидки чесън
- 10 листа босилек
- 1 връзка рукола
- зехтин
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Сваряваме спагетите в подсолена вода. В хаванче счукваме бадеми и кедрови ядки, добавяме чесън, листа босилек, рукола, сол, зехтин и черен пипер. С това песто заливаме спагетите. Тиквичката се нарязва на кубчета и се запържва в тиган със зехтин до златисто след което я добавяме към порциите.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари