Ето това реших да приготвя за Нова година-Свинско, обвито с бекон-Наслада за вкусовите рецептори!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ето това реших да приготвя за Нова година-Свинско, обвито с бекон-Наслада за вкусовите рецептори!
Ето това реших да приготвя за Нова година-Свинско, обвито с бекон-Наслада за вкусовите рецептори!
13674
Ето това реших да приготвя за Нова година-Свинско, обвито с бекон-Наслада за вкусовите рецептори!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

От парче свинско месо могат да се правят не само пържоли или котлети. Ето го нашето доказателство днес -  свинско печено със зеленчуци , увито в бекон.

Това ястие изглежда наистина празнично, а вкусът му е божествен!

Беконът дава на месото уникален вкус и го прави много сочно. А зеленчуците перфектно допълват свинското. Пригответе това ястие и ще видите, че определено е един от най-добрите начини за печено свинско.

Съставки:

  • 500 гр. свински гърди
  • 1 домат
  • 1 глава лук
  • 100 гр. кашкавал
  • 3 скилидки чесън
  • сол на вкус
  • 200 гр. бекон
  • черен пипер на вкус

Приготвяне:

  • Обелете лука и го нарежете на тънки филийки. Нарежете доматите.
  • Нарежете кашкавала на тънки филийки.
  • Счукайте чесъна.
  • Измийте месото и го подсушете. Направете разрези с нож, така че да се получи един вид акордеон.
  • В разрезите поставете кубчета зеленчуци и резен кашкавал. Натъркайте цялото парче месо със смес от черен пипер, сол и чесън.
  • Увийте месото с резени бекон и вържете здраво с конец.
  • Поставете месото в тавичка, покрийте с фолио и го пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около час.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft