Ето това си хапва Анджелина в паузите между снимките: Френска лучена супа по рецепта на актрисата
24 Август 2016
8500
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
- 4-5 картофа
- 2 литра телешки или зеленчуков бульон
- 4 стръка праз
- 1 супена лъжица олио
- 1 ч.л. брашно
- 3 филии бял хляб
- 100 мл сметана
- 2 жълтъка
- сол и черен пипер
Обелете лука и картофите и ги нарежете на филийки. Сварете ги във вода или бульон, докато омекнат. След това извадете и претрийте през сито или смелете в блендер. Пюрето пуснете в бульона. Брашното леко запържете в масло, след което го добавете към супата. Подправете със сол и черен пипер. Оставете супата да се охлади леко.
Разбийте жълтъците със сметаната, разбъркайте ги в охладената супа, след това насипете в затоплени купички. Запечете хляба, нарязан на кубчета или филийки във фурната. Поднесете супата с хлебните залци.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари