Ето я и тайната на печените бутчета с хрупкава коричка. Ще си оближете пръстите само трябва да прибавите .....

вход през zajenata.bg
За Жената
Ето я и тайната на печените бутчета с хрупкава коричка. Ще си оближете пръстите само трябва да прибавите .....
Ето я и тайната на печените бутчета с хрупкава коричка. Ще си оближете пръстите само трябва да...
38743
Ето я и тайната на печените бутчета с хрупкава коричка. Ще си оближете пръстите само трябва да прибавите .....
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

пилешки бутчета - 11 бр. долни

лимонов сок - от два лимона

сол - на вкус

червен пипер

олио

галета

 

Начин на приготвяне:

Бутчетата надупчвам с вилица.

Смесвам малко олио и лимонов сок, сол на вкус, с които бутчетата престояват 2-3 часа.

Преди да сложа да се пекат, обтривам с червен пипер, овалвам в галета и редя в тавичка, покрита с алуминиево фолио, намазано с мазнина.

След като всички бутчета са направени така, прецеждам течността и на няколко места слагам от нея при бутчетата, като внимавам да не попадне върху тях, покривам тавичката с фолио и пека на 200 градуса за 50 мин.

След това махам фолиото и пека още до приятен цвят.

Приятен апетит!

Източник: gotvach.bg

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft