Ех, тази колежката каква торта беше направила, златни ръце има значи, съсипахме се да ядем целия...
24 Април 2017
28545
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти:
150 грама бисквити от пясъчно тесто
50 грама краве масло
100 грама захар пясък
120 милилитра течна сметана за разбиване
150 грама шоколад (черен)
2 супени лъжици какао на прах
200 грама крема сирене
Начин на приготвяне:
Смлените с блендер пясъчни бисквитки, смесете с предварително разтопеното масло и 1 супена лъжица от захарта. Разбъркайте добре.
Разпределете по дъното на форма, трамбовайте и поставете в хладилника.
Разтопете шоколада (на водна баня) и щом се охлади, прибавете към разбитата сметана. Сложете какаото, разредено в мъничко вода разбъркайте всичко старателно. Крема сиренето разбийте с останалото количество захар и тогава комбинирайте с шоколадовата маса.
Разтопете шоколада (на водна баня) и щом се охлади, прибавете към разбитата сметана. Сложете какаото, разредено в мъничко вода разбъркайте всичко старателно. Крема сиренето разбийте с останалото количество захар и тогава комбинирайте с шоколадовата маса.
Разпределете върху охладената бисквитено-маслена основа и поставете десерта за час във фризера. След това преместете формата в хладилника и 30 минути по-късно вече може да поднесете с глазура и украса по желание.
Да ви е сладко!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари