Е такъв таратор не бях яла, но съм възхитена, просто вкуса му е умопомрачителен, пробвате ли веднъж край с традиционния

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Е такъв таратор не бях яла, но съм възхитена, просто вкуса му е умопомрачителен, пробвате ли веднъж край с традиционния
Е такъв таратор не бях яла, но съм възхитена, просто вкуса му е умопомрачителен, пробвате ли...
625884
Е такъв таратор не бях яла, но съм възхитена, просто вкуса му е умопомрачителен, пробвате ли веднъж край с традиционния
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Може би знаете поне няколко различни вида рецепти за приготвянето на таратор. Но ние ще ви изненадаме и ще ви предложим малко странен, но пък много вкусен начин за забъркване на популярната студена супа.

Нетрадиционната съставка в случая е шунката, като някои готвачи добавъчно добавят и ситно нарязани репички.

 

Ето я и рецептата за таратор с шунка:

1 краставица

3-4 стръкченца магданоз

3 стръкченца пресен лук

150 г варено-пушена шунка

1-2 скилидчици чесън

1 коф.кисело мляко

сол на вкус

1 ч.

л. олио

 

1. В голяма купа нарежете краставицата на кубчета, без да я белите. Добавете нарязаните на едро магданоз и пресен лук, и шунката – на кубчета.

2. Скълцайте чесъна и го разбийте в млякото заедно със сол на вкус. Сипете в купата и разредете с 1 кофичка от кисело мляко вода.

3. Разбъркайте с олиото и сложете таратора да се охлади добре в хладилника.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft