Е толкова вкусно пиле не бях яла досега, тази рецепта определено превъзхожда всичко познато досега

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Е толкова вкусно пиле не бях яла досега, тази рецепта определено превъзхожда всичко познато досега
Е толкова вкусно пиле не бях яла досега, тази рецепта определено превъзхожда всичко познато досега
11089
Е толкова вкусно пиле не бях яла досега, тази рецепта определено превъзхожда всичко познато досега
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

 Не всяка домакиня има толкова време и желание да прекарва в кухнята. Затова ви предлагаме да се запознаете с това как да готвите бързи пилешки пържолки от Киев по нашата рецепта

 

Пиле Киев 

За да приготвите класически пържоли, трябва да чукате месото, да го увиете и след това закрепите с клечки, защото пълнежът може да изтече навън. Методът, който сега ще демонстрираме, е много по-прост . И основното му предимство е, че вкусът на тези котлети е абсолютно неразличим от обикновените киевски.

Имайте предвид, че с едни гърди ще направите 4 пържоли.


Съставки

2-3 пилешки гърди
120 г масло
куп зелени подправки по ваш вкус
1-2 скилидки чесън
1 супена лъжица лимонов сок
0,5 ч.л. сол
0,5 ч.л. млян черен пипер

Подготовка

Сглобяване на пържолките

Първо, нарежете пилешкото филе по дължина; всичко трябва да се прави бавно и внимателно. В крайна сметка трябва да имате еднакви плоски половинки.

След това изрязваме всяка от половинките отстрани, за да образуваме кухина за пълнежа . Направете го не твърде малък, но внимавайте да не прекалявате или да не го прекъснете


Сега нека подготвим пълнежа. Пасирайте мекото масло в купа. Накълцайте любимите си зелени подправки: можете да вземете копър, магданоз или смес от тях.

Сега добавете лимонов сок, смлян чесън, накълцани подправки, черен пипер и сол към маслото. Разбъркайте всичко добре до гладка смес .


Сега ще напълним филето с пълнежа. Внимателно поставете част от пълнежа във филето с лъжица или вилица и след това съединете краищата обратно. Суровото месо лесно ще се слепи и ще затвори джоба ви, за да не изтече нищо .

Сега всички котлети трябва да се поръсят със сол и черен пипер. След това започваме да панираме. Котлетите трябва да бъдат оваляни в брашно, след това яйца и накрая в галета


По-добре е да се пържи в много олио. Това ще създаде вкусна хрупкава коричка, която ще контрастира правилно с течния пълнеж.

Това е красотата, която получихме! Уверяваме ви, че няма да усетите голяма разлика във вкуса

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft