Жабешки бутчета в сметанов сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Жабешки бутчета в сметанов сос
Жабешки бутчета в сметанов сос
admin
Добавена от: admin
5083
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 дузини жабешки бутчета
2 главички от зелен лук
60 г краве масло
250 г сметана
брашно
сол и черен пипер на вкус
ситно нарязани пера от зелен лук за гарниране

Бутчетата се измиват под струя студена вода, подсушват се със салфетка и се поръсват с брашно.
Почистените главички лук се нарязват и се задушават в половината масло.
След 5 минути се слагат бутчетата.
Изпържват се от едната страна, обръщат се, прибавя се масло и се изпържват и от другата страна (3 мин).
Посоляват се и се подправят с черен пипер.
Слага се сметаната и се пържат още 23 минути.
Подправят се на вкус със сол и черен пипер.
Сервират се поръсени със ситно нарязания лук. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft