Жените полудяха по тази рецепта: Българска селска пица пощури всички- италианците пасти да ядат!
10 Май 2016
42706
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Всяка домакиня би могла да направи тази бърза, лесна и вкусна пица без да е майсторка на точилката. Тя спестява време за месене, втасване и разточване на тестото, но по нищо не отстъпва във вкуса на италианските.
хляб - 1 цял (тип селски)
шунка - 300 г
кашкавал - 200 г
топено сирене - 200 г
броколи - 500 г
гъби - 500 г
Начин на приготвяне:
Първо слагаме в гореща подсолена вода да бланшираме за кратко броколите, които сме нарязали на розички.
Почистваме гъбите и ги задушаваме за кратко, докато омекнат.
Нарязваме на парчета шунката и топеното сирене, а кашкавала го настъргваме. Издълбаваме хляба.
Пълним го с броколи, шунка и готовите гъби. Разпределяме топеното сирене навсякъде и поръсваме обилно с настъргания кашкавал.
Печем в предварително загрята фурна на 150 градуса, докато се запече кашкавалът до златисто.
Приятен апетит!, пожелава gotvach.bg
Нарязваме на парчета шунката и топеното сирене, а кашкавала го настъргваме. Издълбаваме хляба.
Пълним го с броколи, шунка и готовите гъби. Разпределяме топеното сирене навсякъде и поръсваме обилно с настъргания кашкавал.
Печем в предварително загрята фурна на 150 градуса, докато се запече кашкавалът до златисто.
Приятен апетит!, пожелава gotvach.bg
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари