Жените полудяха по тази рецепта: Българска селска пица пощури всички- италианците пасти да ядат!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Жените полудяха по тази рецепта: Българска селска пица пощури всички- италианците пасти да ядат!
Жените полудяха по тази рецепта: Българска селска пица пощури всички- италианците пасти да ядат!
42706
Жените полудяха по тази рецепта: Българска селска пица пощури всички- италианците пасти да ядат!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Всяка домакиня би могла да направи тази бърза, лесна и вкусна пица без да е майсторка на точилката. Тя спестява време за месене, втасване и разточване на тестото, но по нищо не отстъпва във вкуса на италианските.

Необходими продукти:


хляб - 1 цял (тип селски)
шунка - 300 г
кашкавал - 200 г
топено сирене - 200 г
броколи - 500 г
гъби - 500 г

Начин на приготвяне:

Първо слагаме в гореща подсолена вода да бланшираме за кратко броколите, които сме нарязали на розички.

Почистваме гъбите и ги задушаваме за кратко, докато омекнат.

Нарязваме на парчета шунката и топеното сирене, а кашкавала го настъргваме. Издълбаваме хляба.

Пълним го с броколи, шунка и готовите гъби. Разпределяме топеното сирене навсякъде и поръсваме обилно с настъргания кашкавал.

Печем в предварително загрята фурна на 150 градуса, докато се запече кашкавалът до златисто.

Приятен апетит!, пожелава gotvach.bg

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft