21 Януари 2015
30509
Снимков материал: pixabay.com
Дори и най-добрите готвачи се случва да подготвят всички съставки за обяда, но да забравят, че месото все още е замръзнало.
Ако се окажете в такава ситуация вместо веднага да прибягвате към микровълнова, автор на книгата "Готвене на начинаещи" ви предлага по-умна алтернатива.
Въпреки че мнозина мислят, че горещата повърхност или въздух е най-бързият начин за размразяване на месото, той разкрива, че студената вода е най-доброто решение.
Това е доказателството, с което ще ви убедим със следното видео:
Loading the player...
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари