Задушена риба с лимон и магданоз
8 Август 2013
14914
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се почиства, измива и се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се оставя да престои 1 час. Мазнината се загрява и в нея се задушава робата заедно с чесъна, нарязан на малки кръгчета, след това се залива с вода и се готви около 15 минути. Изважда се внимателно и се слага в чиниите за сервиране. Поръсва се с малко лимонов сок, червен пипер и скълцан магданоз. Ястието се гарнира с резенчета от лимона и маслините.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари