20 Март 2012
326097
Пилешки сърца с много подправки
Супа от пиле и царевица
Гулаш с телешко
Паста с бекон и гъби
Макарони с доматено пюре
Лазаня със спанак
Пай с бекон
Задушени зеленчуци и кайма по мексикански.
Пиле с ориз и зеленчуци
Мусака със спанак
Задушени зеленчуци и кайма по мексикански.
Необходими са ви една глава лук, една скилидка чесън, две супени лъжици олио, 500 грама кайма, 1 буркан смлени домати, 1 чаена лъжичка нарязани люти чушки, 200 грама зелен фасул, 100 грама ориз, 200 грама червен боб от консерва, сол и черен пипер на вкус.
Запържете леко нарязания на ситно лук с олиото. Добавете каймата и я запържете до златисто. Добавете доматите, нарязаната люта чушка, зеленчуците без боба, ориза и залейте с малко вода.
Задушете на бавен огън двадесетина минути. В края на готвенето добавете и боба и кипнете за две-три минути на силен огън. Добавете черен пипер, сол и подправки на вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари