Задушени кестени с вино

вход през zajenata.bg
Задушени кестени с вино
admin
Добавена от: admin
17592
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг кестени
1 кафена чаша пилешки бульон
1 кафена чаша червено вино
1 малка глава кромид лук
2 супени лъжици краве масло
2 супени лъжици олио
1 чаена лъжица мащерка

Сварете кестените в тенджера под налягане за около 20 мин. Извадете и ги обелете. Загрейте маслото и олиото в тенджера на умерена температура и запържете лука около 4-5 мин. Добавете виното и оставете да ври няколко минути. Прибавете мащерката, кестените, пилешкия бульон и сол и пипер на вкус. Сложете капак и задушавайте, докато течността почти се изпари. Сервирайте кестените цели или направете на пюре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft