Задушени охлюви по селски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Задушени охлюви по селски
Задушени охлюви по селски
admin
Добавена от: admin
14570
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг. пресни охлюви
връзка зелен лук
1 ч.л. червен пипер
1 ч.ч. бира или 1ч.ч.вода с лъжица оцет
бучка масло и малко олио
магданоз, джоджен, чубрица, черен пипер, сол 

Сварените и почистени охлюви се запържват в 2-3 с.л. олио, заедно с бялата част на лука. Добавят се лучените пера,червеният пипер и се залива с бирата или подкиселената вода. Оставя се на слаб огън да покъкри, докато се изпари наполовина течността. Поръсват се наситнените зелении,добавя се бучка масло, подправя се с черен пипер, чубрица и сол на вкус. След 5 мин. се отдръпва от огъня, покрива се с капак и се оставя за малко, да се задуши.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft