Задушени пилешки дробчета в масло
22 Декември 2011
224297
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг пилешки дробчета (сърца)
масло - около 100 г краве
дафинов лист
черен пипер - смлян на вкус
сол
галета - 1-2 с.л.
соев сос - 2 с.л., по желание
магданоз - накълцан
Загрейте вода на котлона и сложете пилешките дробчета да се сварят до готовност с дафиновия лист, след което ги отцедете.
Загрейте маслото в тиган (при нужда добавете още 1 с.л.) и изсипете пилешките сърца. Оставете да се задушават, като разбърквате за около 10-тина минути.
Накрая прибавете подправките, соевия сос и галетата. Разбъркайте за кратко и снемете от котлона. Поднесете с накълцан магданоз по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари