Задушени пържоли във вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Задушени пържоли във вино
Задушени пържоли във вино
admin
Добавена от: admin
100810
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

750 г пържоли
2-3 бр. моркови
няколко скилидки чесън
1 дафинов лист
1/2 ч.ч. вино
1 с.л. доматено пюре
сол
1/4 ч.ч. олио

Пържолите се изпържват леко в олиото. Половината от тях се нареждат в плитка тенджера. Покриват се с нарязаните на колелца моркови и чесън. Отгоре се натрошава дафиновият лист. Нареждат се и останалите пържоли. Заливат се с виното и 1/2 ч.ч. вода, в която е размито доматено пюре. Тенджерата се захлупва и пържолите се задушават 30 минути на слаб огън. Поднасят се с картофено пюре, пържени или задушени картофки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft