1 малко пиле, нарязано на хапки
За маринатата:
¼ чаша соев сос
¼ чаша сос Уорчестър
½ чаша лимонов сок
2 с.л. черен пипер
сол на вкус
няколко разноцветни чушки
200 гр. гъби
2-3 картофа
2-3 домата (месести)
2-3 моркова
няколко розички карфиол
2 глави кромид лук
няколко стръка пресен лук
1 голям лимон
Смесете продуктите за маринатата. Оставете за няколко часа пилешкото в приготвената марината. В незалепващ тиган запържете пилешкото на малки порции - до готовност. Дръжте готовото пиле топло, в голям съд с капак.
Нарежете на хапки чушките, гъбите, картофите, доматите, морковите и карфиола, а лука и пресния лук - на дребно. Потопете зеленчуците в останалата марината и ги запържете за кратко в същия тиган, в който сте пържили пилето. Първо изпържете картофите, след това - останалите зеленчуци. Когато са готови, ги прибавете към късчетата пилешко. Когато всички зеленчуци за запържени, добавете листенцата кориандър и изстискайте сока от 1 голям лимон върху пилето. Поднесете ястието горещо.