Задушено пиле с бяло вино
11 Септември 2013
18536
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Смесете маслото със сол, счукан черен пипер и стрит розмарин. Намажете пилето със сместа отвътре и отвън. Сложете го в тенджерата под налягане. Залейете с 1/2 чаша гореща вода и виното. Затворете тенджерата и варете около 15 мин.
Поднесете със задушени в масло зеленчуци, картофено пюре и салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари