Задушено прясно зеле
15 Септември 2012
30501
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г бяло зеле
15 г брашно тип 500
50 г стар кромид лук
1 с.л. мас
Нарежете зелето наситно и го попарете с вряща вода. Оставете го да се отцеди. Изпъжете лука, който предварително сте нарязали наситно с маста. Към него прибавете брашното и сол на вкус. След като и то се запържи, прибавете зелето. Разбъркайте добре, налейте малко вода и оставете да се задушава до омекване на зелето.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари